Interieur

Interieuradvies, kleuradvies, meubel- of lichtplan?

Al van kinds af aan is wonen voor mij een creatieve belevenis. Altijd was ik bezig mijn kamer te veranderen en nieuwe dingen te bedenken. Andere kleur, andere opstelling, knutselen en timmeren. Tot wanhoop van mijn moeder.

Steeds vaker kreeg ik te horen: ”Petra, hier moet je echt iets mee doen. Dit is je talent!” En dat ben ik ook gaan doen, kan ik inmiddels met trots zeggen. Ik ben de opleiding interieuradviseur gaan volgen en ben me gaan ontwikkelen als ontwerper. Prachtig werk!

Ik werk puur vanuit gevoel en sfeer en mijn stijl is industrieel met een homely touch. Mijn grote voorbeeld op design gebied is Joanna Gaines en ik ben zeker ook erg verknocht aan de Amsterdamse School, inderdaad een totaal andere stijl. Dat maakt dat ik me kan verplaatsen in ieders smaak en in ieders wens. Wat bij interieuradvies is uw wens natuurlijk het allerbelangrijkste. Ik luister aandachtig naar uw wensen en ideeën en maak vervolgens een passend maakwerk advies.

U kunt bij mij terecht voor kleuradvies, meubelplan en lichtplan en natuurlijk een uitgebreid interieuradvies én de uitvoering daarvan.

Uw huis verkopen?
Gaat u uw huis verkopen en wilt u het zo goed mogelijk op de foto zetten? Neem dan contact op. Verkoopstyling werkt en is zeer effectief. Ik doe het graag voor u.

 

Prijslijst

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Kleuradvies ruimte €50,-
  • Meubelplan per ruimte vanaf €150,-
  • Lichtplan per ruimte vanaf €200,-
  • Uitgebreid interieuradvies incl. aankoopadvies en materiaalkosten vanaf €400,-
  • Verkoopstyling vanaf €175,-

webshop

BEKIJK NU ONZE NIEUWE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP

Naar de webshop >>

vraagje?

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN? NEEM CONTACT OP

Contact >>

Heb je een vraag?

TWIJFEL NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP.