Houten veranda Staphorst

Houten veranda met pen gat verbinding - zijkant

Veranda Staphorst

Mis jij in jouw tuin in Staphorst een plek waar je op warme dagen lekker onderuit kan zakken? Of waar je op regenachtige dagen toch van de buitenlucht kan genieten? Dan is een veranda de oplossing! Voor elke tuin, groot of klein, is er een oplossing! De veranda’s van Hout van Wout bieden niet alleen de mogelijkheid om lekker te zitten ongeacht het weer, ze stralen ook nog eens een uniek gevoel van gezelligheid en warmte uit. Of je nu gaat voor een Ibiza style of een ambachtelijke stijl, bij Hout van Wout is het allemaal mogelijk. Zo kun jij binnenkort genieten van je veranda in Staphorst!

Inrichting veranda Staphorst

Niet alleen voor de bouw van een mooie houten veranda in Staphorst kan je terecht bij Hout van Wout. Wout verzorgt zonodig ook de inrichting van de veranda. Het maken van een mooie tuinset op maat of een prachtige buitenkeuken maakt de veranda helemaal af. Heb je al een tuinset maar nog geen tafel? Ook dit is te regelen. Een rustieke eiken tafel maakt het helemaal af. Niet alleen geeft dit de veranda een gezellige uitstraling, de tafels van Wout zijn ook super bestendig tegen het weer.

Houten veranda Ibiza stijl interieur links
Moderne houten veranda buiten

Meer dan een veranda

De veranda’s van Hout van Wout zijn geen standaard bouwpakket die besteld worden en ter plekke gebouwd worden. Elke veranda die Wout maakt is op maat. Hierdoor is er veel mogelijk qua personalisatie. Wilt u een mooi lichtplan in uw veranda? Of wilt u glazen wanden? Een betonnen vloer of een eiken vloer met of zonder keuken? Een witte lak afwerking of ruw hout of toch gebeitst? Het is allemaal mogelijk. Door al deze mogelijkheden lijkt geen een veranda op elkaar. Zo is elk product uniek. Dit is ook terug te zien in het portfolio hieronder.

Veranda pen gat verbinding

Wilt u echt voor authentiek vakmanschap gaan? Dan kunt u ook kiezen voor een veranda met een pen gat verbinding. Alle balken worden vast gezet met een echte pen gat verbinding. Hierbij komen geen schroeven te pas. De uitstraling van een veranda met een pen gat verbinding is fantastisch omdat men nergens schroeven ziet. Alles is van hout gemaakt.

Houten veranda met pen gat verbinding

Recente veranda's gemaakt en ontworpen door Hout van Wout

Heb je een vraag?

TWIJFEL NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP.