Houten meubels Meppel

Eiken meubels - tv meubel eiken en staal

Houten meubels Meppel op maat

Bent u in Meppel op zoek naar houten meubels voor in huis? Hout van Wout is het adres waar u met al uw opdrachten en vragen terecht kan op gebied van houten meubels. Wout heeft al jarenlange ervaring als het aankomt op maatwerk en unieke producten. Houten maatwerk is tegenwoordig weer helemaal in zo ook houten meubels voor binnen en buiten. Afgewerkt zoals u wilt: gelakt, gebeitst, geschuurd of gewoon puur natuur.

Bij houten meubels kunt u denken aan tafels, kookeilanden, banken, stoelen en krukjes. Maar daar blijft het niet bij. Stel u heeft een paar tafelpoten en u wilt graag alleen een tafelblad? Dan belt u Hout van Wout en dan bespreken jullie samen de mogelijkheden en wensen door. Of u heeft nisje in de woonkamer waar u een tv-meubel in wilt laten maken wat maatwerk vereist. Bij dit soort gevallen zijn houten meubels op maat dé oplossing. Woont u in de omgeving Meppel en bent u op zoek naar bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van houten meubels op maat? Hout van Wout helpt u graag verder.

Houten meubels voor buiten in Meppel

U heeft een mooie tuin in Meppel maar u bent nog op zoek naar bijpassende houten meubels zoals: stoelen, banken, een picknick tafel of een buitenkeuken? Ook hiervoor kunt u terecht bij Hout van Wout in Meppel. Vrijwel voor elk budget heeft Wout een oplossing. Als u graag een keer de mogelijkheden wilt bespreken over wat goed bij u past dan komt Wout graag een keer langs. Ter plekke worden de mogelijkheden besproken en wordt er een schets gemaakt met een kostenindicatie. Dan weet u wat u kan verwachten. Zo kunt ook u in Meppel genieten van houten meubels op maat van Hout van Wout.

Houten veranda Ibiza stijl interieur links
Eiken meubels - gerestaureerd dressoir

Onderhoud en Restauratie van houten meubels Meppel

Heeft u een mooi oud houten meubel dat u weer nieuw leven in wilt blazen? Hout van Wout kan u houten meubels restaureren en de authentieke waarde herstellen. Het kan ook zo zijn dat u een oud houten meubel heeft dat u een nieuw leven wilt geven en wilt laten moderniseren. Dit is tegenwoordig erg populair omdat u zo geen meubilair hoeft weg te gooien en er toch iets moois voor terug krijgt.

Zo kunt u een stel oude tafelpoten voorzien van een modern nieuw blad. Of een oud kastje omtoveren tot een hip nieuw dressoir. Wilt u weten wat er met uw houten meubels gedaan kan worden? Stuur Wout dan een whatsapp of mail met daarin de foto’s en uw vraag!

Recente meubels van hout gemaakt door Wout

Heb je een vraag?

TWIJFEL NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP.