Houtbewerking Hoogeveen

Houten veranda met pen gat verbinding - voorkant

Houten Veranda's

8ee59d8e-33bb-40f0-a691-b598a4df9557

Houten Meubels

Boerderij keuken staal met hout

Houten Keukens

Houten accessoires - style photography

Houten Accessoires

Authentieke houtbewerking

Houtbewerking Hoogeveen, bent op u zoek naar authentieke hout producten? Dan bent u bij Hout van Wout aan het goede adres. Wout maakt prachtige houten veranda’s op maat die volledig naar uw wens kunnen worden samengesteld. Denk hierbij aan funderingen, verschillende soorten hout, verlichting en dakbedekking. Ook voor de inrichting van uw houten veranda kunt u bij Wout terecht. Zo kunt u een houten tuinset, mooie robuuste houten buitenkeuken of picknick tafel laten maken.

Ook voor binnenshuis kunt u terecht bij Hout van Wout. Zo maakt Wout houten meubels op maat, houten keukens en ook houten interieur accessoires. Verschillende accessoires zijn ook te verkrijgen in de webshop. 

Bent u benieuwd wat Hout van Wout voor u kan betekenen, of heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Via onderstaande button kunt u contact met ons opnemen.

ijkenhout lijsteen badmeubel modern ambacht Hout van Wout
Eiken meubels - tv meubel

Hout producten op maat

Woont u in de omgeving van Hoogeveen en bent u opzoek naar houten producten op maat? Stel u heeft een badkamer waar een standaardafmeting badmeubel niet inpast. Dan kan een houten meubel op maat de uitkomst bieden. Of heeft u een woonkamer waar u graag een tv meubel wilt hebben maar u kunt in de winkel niet hét product vinden wat u zoekt?

Geef de wensen en het budget door aan Hout van Wout en er wordt een offerte gemaakt waar met alles rekening gehouden wordt. Zo is er voor elk budget iets mogelijk. We denken graag met u mee en helpen waar nodig. Op alle maatproducten van hout zit garantie. Wilt u meer weten over wat wij zoal doen? Neem dan een kijke op onze werkzaamheden pagina: